Мъж от Великобритания умее да хипнотизира зайци

Във Великобритания има специалист, който умее да хипнотизира зайците, за да ги избави от стреса. Клиф Пенроуз отглежда зайци вече над 30 години, започнал е да ги хипнотизира отскоро, след едно свое пътуване до Китай. 60-годишният човек бил болен и

2010-04-18 18:05:39
Мъж от Великобритания умее да хипнотизира зайци
Във Великобритания има специалист, който умее да хипнотизира зайците, за да ги избави от стреса. Клиф Пенроуз отглежда зайци вече над 30 години, започнал е да ги хипнотизира отскоро, след едно свое пътуване до Китай.

60-годишният човек бил болен и по време на възстановяването си общувал с зайци, тогава забелязал, че те реагират различно според това как се чувстваш и как се държиш с тях. Те са умни животни и реагират според това с какво настроение си отишъл при тях.

Доста от зайците имат неприятния навик да хапят стопаните си, но Клиф може да помогне на животните, като ги излекува от агресивното им поведение. За да стане това зайците трябва да изпаднат в транс - Клиф ги чеше по коремчетата, гали ли по главите и хълбоците и после ге поставя по гръб и те заспиват.

Този вид транс може да се използва преди операция, за да не се приспива животното с приспивателно, а и да не е под напрежение. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия